Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Op de Burberry set met Cara

Door Kim op 11.06.2014

In real life is het nog wat vroeg voor winterjassen, maar dat belet ons niet om al naar de campagnes van de FW2014 collecties te kijken - zeker niet als ze zo mooi zijn als deze. Model Cara Delevingne is intussen een graag gezien gezicht bij Burberry sinds ze in 2011 op de catwalk liep voor het merk.

Voor de campagne koos Burberry modellen die allemaal de British cool vibe uitstraalden, het hoeft dus niet te verbazen dat Suki Waterhouse en Malaika Firth hier ook te zien zijn.

Fotograaf van dienst is Mario Testino, waar Cara zich duidelijk op haar gemak bij voelt. Burberry stuurde ook nog deze behind the scenes beelden de wereld in, lijkt best een gezellige werksfeer daar!Foto's © Burberry.

page loaded