Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sporty Brazil

Door Koen op 10.06.2014

Oh yes, wij zijn dit Braziliaans sfeertje nog lang niet beu! Voetbal kijken is leuk, maar zelf sporten is nog beter. Waarom? De zomer komt eraan! En die perfecte bikini body gaat er niet vanzelf komen, vrees ik. Tijd om te sporten dus! En ook dat kan in een Brazilaanse vibe! 

1. Van sporten krijg je het warm - normaal gezien dan toch - en wij gaan dan ook resoluut voor een marcellekeLe Fabuleux Marcel de Bruxelles, € 57,-.

2. Moet je nog ergens naartoe na je workout? Neem dan deze mooie tas mee! Perfect om je kleren in mee te nemen. Kipling, € 59,-.

3. Ga je naar de yoga? Dan zijn sportschoenen niet nodig, maar op hakken naar de yoga gaan, is ook niet echt jedat. Comfortabele schoenen dus! Camper, € 160,-.

4. Stretchbroeken zijn niet echt mijn ding, maar als ik ga sporten draag ik niets liever. Lekker comfortabel en ideaal om je rek- en strekkunsten boven te halen! Elioplay Lim. via Decathlon, € 14,95.

1. Het Italiaanse Franklin & Marshall heeft ook een Braziliaans T-shirt ontworpen. Misschien niet ideaal om voor de Rode Duivels te gaan supporteren, maar wel perfect om een rondje te gaan lopen! € 44,-.

2. Mannenbenen mogen gerust gezien worden! Ik ben dan ook een grote voorstander van shorts. En ga gerust een rondje in het park lopen terwijl ik op een bankje zit. Met een zakje chips. Artengo via Decathlon, € 9,95.

3. Sportschoenen hoeven niet altijd saai grijs, wit of blauw te zijn! Sketchers, € 79,95.

1. Als ik ga sporten, draag ik liever geen strak T-shirt of topje. Daarom is dit los exemplaar ideaal voor mij! En nog draagbaar naast het sporten ook! New Look, € 14,99.

2. Flesje water, handdoek, shampoo, propere kleren ... Je hebt best wat mee te sleuren als je gaat sporten en dat kan je evengoed in een mooie tas doen! Adidas, € 50,-.

3. Er zijn van die dagen dat je liever niet in een short gaat sporten. Wanneer je te lui bent om je benen te scheren bijvoorbeeld. Fouganza via Decathlon, € 29,95.

4. Mijn favoriete sportschoen bij uitstek! Mooi, comfortabel en ideaal om ook gewoon mee naar je werk te gaan. Alleen liever niet als je intensief gesport hebt. Want dat gaan we misschien wel ruiken ... Nike, € 120,-.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded