Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Africa meets your summer outfit!

Door Loes op 10.06.2014

Hot town, summer in the city! Het is hot hot hot, cocktails vloeien rijkelijk en heb jij ook niet stiekem je bikini onder die kantooroutfit aan? Mihihi, so do I! De zomer is officieel gestart en dat doet hij zonder genade. Plankgas stijgt het kwik tot 30 graden. Hoogtijd om al die zomeroutfits uit de kast te trekken! Hello shortjes, jurkjes en … PRINTS.


 

Normaal gesproken ben ik geen printjespersoon, maar voor de zomer maak ik altijd een uitzondering. Wanneer het warm is buiten kan ik exotische motiefjes absoluut wel smaken. Palmbomen, flamingo’s en ananassen? Mehhh, no thank you. ik ben absoluut fan van merken die gaan voor the real deal. Geen nageschilderde mozaïken voor mij maar wel echte Afrikaanse vlaggen die worden gebruikt als borstzakje van dat ene T-shirt. Waar vind je dat soort cools? Bij Elephant Grass!


Elephant Grass is een label dat Nederlandse kwaliteit combineert met Afrikaanse roots. Ze gebruiken de prints en roots van alle uithoeken van Afrika en combineren die samen met de Nederlandse esthetiek. Yes, ze gaan helemaal naar daar en brengen dan al dat moois mee naar Nederland. De details worden wel aangebracht in Afrika. Dat resulteert in behoorlijk pretty pretty goodies die onder de noemer 'authentiek tot op het bot' vallen.


Je vindt er zowel accessoires als kleding en zowel mannen als vrouwen kunnen er hun hartje ophalen. Elephant Grass is nog jong maar barst van ambitie en potentie. Psssst, nice to know: ze hebben hele zachte prijsjes. Van € 5,- voor een Afrikaanse armband tot € 50,- voor een superschattige playsuit. Check it out in je studiepauze. Je wordt instant vrolijk van al die kleurrijke printjes, en dat kan je wel gebruiken tussen je studieboeken gok ik. Hold on studentjes, de vakantie is in zicht! 


Foto's © Elephant Grass.

page loaded