Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LN|Knits goes pop-up

Door Bieke op 09.06.2014

Wij zijn in blijde verwachting - please don’t take that literally - want er is geen betere manier om de zomer te beginnen dan met een summer pop-up. En toen we lazen dat het LN Knits is die een pop-up zal openen, gingen we helemaal uit de bol. Ik durf ervoor te wedden dat je daar heel graag wil bijzijn …

De pop-up store staat helemaal in het teken van Ellen Kegels’ limited edition LN Beanies SS2014 collectie. In die collectie vind je oversized tanktops, truitjes met 3/4 mouwtjes, bikini’s, uniseks beanies, headbands en babyspullen. Daarnaast kan je ook nog enkele stukken van de LN Andes SS2014 soft pastel collectie shoppen. That’s what we call pretty cool!

 

 

En er is nog meer: vrijdag de 13de must be your lucky day want dan is er een late night shopping voorzien met de Cointreau Fizz cocktail bar. Shoppen en tegelijkertijd aperitieven? Sounds like a once in a lifetime opportunity, maar hou het een beetje beschaafd hé of je wordt nog de zatte Rita van Antwerpen genoemd …

 

De pop-up is 5 dagen open, van vrijdag 13 juni tot en met dinsdag 17 juni 2014, elke dag van 11:00 tot 18:30. Noteer Kronenburgstraat 90 in Antwerpen alvast in je agenda.

De voormalige Belmodo guest editor Ellen Kegels (check it out hereloves to pop-up blijkbaar, want in mei dit jaar opende ze nog een pop-up store in Knokke. Dat lees je in het Belmodo artikel hier.

Foto's © LN Knits en ondernemeninantwerpen.be.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded