Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ik ga op reis en neem mee ... mijn zonnebril!

Door Koen op 09.06.2014

Een zonnebril meer of minder kan geen kwaad. I take that back, want een zonnebril minder is wel degelijk erg. Veel mannen begrijpen het niet, maar wij fashionista’s hebben uiteraard dat uitzonderlijk talent: je zonnebril moet passen bij je outfit! Which means dat 1 zonnebril lang niet voldoende is. En als je de volgende modellen ziet, ben je waarschijnlijk helemaal verkocht. Ik spreek uit ervaring ... De kans bestaat dat jouw wederhelft op zijn minst gezegd niet tevreden is wanneer je je volgende exemplaar mee naar huis neemt, maar trek het je niet aan, just blame it on Belmodo.

1. Brillenmerk Theo en ontwerper Tim Van Steenbergen hebben nog maar eens de handen in elkaar geslagen. Toen ik het cat-eye model met ombré glazen voor de 1ste keer zag, was het al van dat: my heart skipped a beat. De zonnebril kost € 300,-. Twijfel niet te lang want de brillencollectie is limited edition. Kijk hier waar je een Theo verkooppunt kan vinden.

2. Oh yes, I love this 1. Dankzij de zonnebril van Valentino met camulook hoef je zelfs niet in het leger te gaan om instant army feelings te krijgen. You go, soldier! Het wayfarer exemplaar kost € 275,- en kan je online kopen via de website. 

3. Op zoek naar the inner diva in you? Zoek niet verder, want met de Prada Ornate zonnebril heb je ze zo gevonden. De voorkant is bezet met maar liefst 163 kristallen in 3 verschillende formaten. De veren tellen 98 kristallen in 2 verschillende formaten. 1 word: W.A.U.W! De zonnebril is ook verkrijgbaar in zwart-wit en kost € 451,-. Je kan hem hier online kopen. Hurry, want de zonnebril wordt beperkt verspreid.

4. Pastelkleuren schitteren komende zomer niet alleen op je nagels. En dat is te zien aan deze lovely bril van & Other Stories in samenwerking met Sunpocket. Voor dit exemplaar in lichtblauw betaal je € 80,-. Een bril met ronde glazen mag deze zomer absoluut niet ontbreken in je collectie, en deze is dan ook nog eens opvouwbaar. Haal die kleine handtassen al maar boven! Je kan hem hier online kopen.

5. Wat is dat toch met die opvouwbare brillen? Deze ook al! Maar mij hoor je absoluut niet klagen hoor. Easypeasy, if you ask me! Dankzij de unieke structuur van de zonnebril kan je hem plooien zonder het oorspronkelijke model te beschadigen. En gelukkig maar hé … Kijk hier waar je een Ray-Ban verkooppunt vindt in je buurt.


© Pinterest.

De ideale zonnebril gespot om aan het strand te liggen? Of heb je die eeuwige twijfelaar in jou nog niet kunnen uitschakelen? Don’t wait too long want 21 juni 2014 is het zover: dan begint de zomer officieel. Can’t wait

Pics © Theo, Valentino, Prada, & Other Stories en Ray-Ban.

Topfoto © Pinterest. Prada, € 391,-.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded