Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WK Fashion

Door Michael op 08.06.2014

Je leest het goed! Voetbal kan weldegelijk fashionable zijn. Gedaan met die oude voetbaltruitjes en op naar wat nieuwere en mooiere exemplaren! Speciaal voor het WK voetbal hebben een aantal designers serieus hun best gedaan om een nieuwe collectie te ontwerpen. En naar onze mening zijn ze met vlag en wimpel geslaagd!© Franklin & Marshall.

Hierboven kan je de T-shirts van het Italiaanse Franklin & Marshall bewonderen. Elk land krijgt z'n eigen T-shirt en wij zijn heel tevreden! De Belgische driekleur vooraan en mooi wit achteraan. Nu kunnen we met z'n allen gaan supporteren in stijl. Anders zijn supportertenues vaak nogal in your face maar deze T-shirts kunnen ons fashion hartje wel bekoren!© Ben Sherman.

Ook Ben Sherman doet mee aan de voetbalgekte en ontwerpt leuke T-shirts. Deze keer niet per land, maar internationaal draagbaar! Nog een voordeel, de T-shirts zijn ook naast het WK te dragen. Mijn favoriet is het exemplaar rechtsonder. Een echte voetbaltafel - of sjotterkesbak in de volksmond - op je bovenlijf. Daar zeg ik geen nee tegen!


© SuperTrash.

Ook het Nederlandse SuperTrash doet mee en is zo vriendelijk om wél aan de vrouwelijke supporters te denken! Een oranje kleedje voor de mama en dochterlief, het superteam! Dat willen wij Belgen ook wel! Of spreek ik nu voor mezelf?

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded