Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lee pop-up store

Door Angelique op 08.06.2014

Als er iets een necessity is in je kleerkast dan is het wel de perfecte jeansbroek. Bij Lee kan je jouw perfecte paar vinden, en nu ook in Brussel! Lee slaat de handen in elkaar met de Brusselse concept store Privejoke en opende op woensdag 28 mei 2014 hun allereerste pop-up store, waar de Women's Collectie verkrijgbaar is.

De SS2014 collectie is helemaal energetic en takes jeans to a new level. De klassiekers ondergingen een moderne transformatie met een urban en hedendaagse look. Zachte washes met monochrome kleuren worden afgewisseld met zomerse en levendige stukken, voor een interesting mix!

De washed monochromes zien er als door de zon gebleached uit en zorgen voor een frisse en pure look. Met de urban colorsplash lijn kan je kleuren en prints combineren en ben je klaar voor het zomerseizoen! De collectie heeft ook een reeks kledingstukken met een breed pallet van blauwtinten. Hedendaags met dip-dye accenten, patchworking en interessante twists

Ga zelf eens een kijke nemen in de pop-up store van Lee op de Kolenmarkt in Brussel!

Foto's © Lee.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded