Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

For the love of crop tops

Door Tiany op 08.06.2014

Cropped tops ... wie heeft er geen exemplaar van in de kast hangen? De korte top goes way back en blijft de trend én het straatbeeld domineren. In the 80's zorgde 'Queen of Pop' Madonna voor heel wat controverse met haar mesh crop top in de video 'Lucky Star'. Door de aerobic craze en de film 'Flashdance' won het kleine stukje stof alleen maar aan populariteit! 

In deze modern times lijkt hoe korter, hoe beter de trend te zijn! Want niet alleen de 'ik-kan-je-buikgaatje-zien' top blijft scoren, ook de bandeau top heeft zijn terugweg gevonden! You know what that means ladies ... 1,2,3 GO! De plattebuikenwedstrijd kan weer van start gaan! Blijf jij in de running en doe jij deze zomer menig mannenhart sneller slaan met die killer abs? Verleng alvast dat fitnessabonnement want deze trend blijft on-ge-twijf-eld deze winter ook op volle toeren slaan.

How to wear een korte top? Let's face it, niet iedereen kan het kleine stukje stof om het lijf slaan en er even fantastisch uitzien. Nadeel aan de trend is dat een platte buik enigzins een must is! Eenmaal rock hard abs een feit zijn, kan de fashion fun beginnen! Want er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor het combineren van het sexy belly shirt! Draag het op een stoere jeans, witte skinny jeans, maxi skirt, kokerrok of korte short en look fabulous all the way


Dat de crop-top-trend niet enkel pour les femmes is, bewees Bruce Jenner, je weet wel, reality-dad van The Kardashian clan, al eerder. Hij rockte het korte shirt long before zijn it-girl dochters zich de trend eigen maakten. Way to go Bruce, way to go

Kid Cudi showde maar al te graag z'n six pack op het Coachella festival eerder dit jaar in z'n korte, rode belly shirt en betoverde zo alle vrouwen! Ladies, we do not complain, we do not! Een crop top à la Kanye valt te betwijfelen, niet zeker of ik fan ben van zijn blotebuikenlook, maar let's face it, Kanye can pull off everything!We kunnen besluiten dat de geliefde crop top fashionland nog lang niet verlaten heeft en dus terug is voor een nieuw rondje fashion galore! Wie zich nog geen exemplaar heeft eigengemaakt, moet zich er driiiiiiingend eentje aanschaffen! Want niet alleen is het very hot right now, het is ook de festival outfit bij uitstek! Dus wil jij de titel van festival king or queen bemachtigen, dan weet jij wat te doen wink 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded