Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De nieuwe Chanel eyewear

Door Koen op 08.06.2014

Voor de nieuwe SS2014 eyewear collectie van Chanel was het the man himself, Karl Lagerfeld, die achter de lens kroop en model van dienst, Alice Dellal, tal van verleidelijke pozes liet aannemen. Met haar ondeugende blik en edgy look (maar voor de gelegenheid braafjes in Chanel gehuld) paste ze perfect in het studentenkamer-plaatje!

De ambassadrice van Chanel poseert nonchalant in een binnenstebuiten Chanel cardigan die stiekem van haar schouders valt. Er heerst een edgy, maar toch romantische sfeer die Alice als rebel slash sweet young girl weerspiegelt, met een collectie die tegelijkertijd vrouwelijk en in harmonie met de zeitgeist is.

De zonnebrillen focussen zich op hedendaagse en stylish modellen als de cat eye, butterfly, round en XXL square. In tegenstelling tot de optische glazen die meer het klassieke aspect belichamen met pantos, square en oval vorm.


What more can I say? Bring out the sexy look, met tijdloze en elegante Chanel sunnies of glasses zonder te lijken als een naughty school girl;) 


Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded