Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Texting with Anna Wintour

Door Astrid op 07.06.2014

Wie Rihanna zegt, denkt misschien niet meteen aan fashion. Of toch niet in de ’juiste zin van het woord’. Toch mocht ze vorige week de prestigieuze CFDA Fashion Icon Award in ontvangst nemen van niemand minder dan Anna Wintour.


Rihanna’s nietsverhullende jurk van Adam Selman.

Verbaasd? Ja, ik eigenlijk ook een wel beetje. Maar eerlijk is eerlijk: the girl's got style! Miss Wintour wikt haar woorden wanneer ze zegt dart RiRi de award verdient voor haar: ‘fearless approach to dressing’. Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden Anna!

Omdat de hoofdredactrice van Vogue tegenwoordig blijkbaar haar funny side wil uitspelen, draaide ze dit filmpje tijdens de uitreiking:

Zo zie je maar: zelfs die celebs kunnen af en toe wel wat hulp gebruiken!

Foto’s © The Washington Post & Vogue UK.

page loaded