Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Strellson en urban mobility!

Door Koen op 06.06.2014

It's not all about fashion en dat heeft het Zweedse Strellson goed begrepen! Ter ere van hun 30ste verjaardag hebben ze in samenwerking met Bianchi een opvouwbare fiets in de kleuren van het merk ontworpen. Een zwarte, matte fiets met rode details. Ideaal om classy naar je werk te fietsen! Alsof dat niet genoeg is, heeft Strellson voor de gelegenheid ook het ultieme Strellson suit ontworpen. Hun leuze is dan ook niet voor niets "Urban fashion for men who are always on the move". 

Daarom werkt Strellson ook vaak met water- en vuilafstotende stoffen. Perfect voor de sportievelingen die met de fiets naar het werk gaan! Om de samenwerking tussen Strellson en Bianchi te vieren, werd Belmodo uitgenodigd om samen met beroepsantwerpenaar Tanguy Ottomer de urban mobility in Antwerpen te verkennen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen en voor dat ik het wist, zat ik op zo'n opvouwbare fiets samen met een hoop andere journalisten en bloggers Antwerpen rond te crossen.

Allereerst, de fietsen zijn ongelofelijk handig! Zeker als je in de stad woont en werkt of in combinatie met het nemen van het openbaar vervoer. En het is nog goed voor het milieu ook! Verder heeft Tanguy ons een hoop bijgeleerd rond de mobiliteit in Antwerpen. Zo is Antwerpen 1 van 's werelds fietsvriendelijkste steden. Go Antwerp! Verder is Antwerpen ook al van de jaren 1800 (!) intensief bezig met het verbeteren van de mobiliteit en staan er ons nog heel leuke projecten te wachten.

Na ons fietstochtje werden we in de Clinic concept store ontvangen voor een lekker hapje en drankje & konden we op ons gemak de volledige collectie ontdekken. Die is perfect voor de succesvolle business man of mannen met grootse plannen die graag hun eigen plek in deze wereld veroveren. Comfortabel, classy en ideaal voor men met een drukke agenda! 

Dus ben jij milieubewust maar fiets je liever niet in jogging naar je werk? Dan is Strellson ideaal voor jou! Hier kan je een winkel in jouw buurt vinden.

Foto's © Strellson.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded