Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lingerie voor gipsy girls

Door Loes op 06.06.2014

Yes, ik geef het toe, ik heb geregeld obsessies. Momenteel ben ik obsessed met hipster lingerie in de vorm van driehoekjes. Dat kon je al lezen in het artikel Sunny weather? Soft lingerie! En daar bleef het niet bij. Het ene nieuwe lingerielabel na het andere blifjt uit de bus vallen.

Vooral Instagram staat bol van de lingeriemerken. Mijn ondergoedlade peult ondertussen uit maar toch blijf ik naast dubbeltappen ook doorklikken naar alle webshops. Katsjing katsjing, daar gaan mijn zuurverdiende centjes weer.

Nieuwste vondst? For love and lemons. Dit lingeriemerk is puuuuurfect voor meisjes met een bohemain levensstijl. Kant, romantisch, vrolijk en frivool. En dat zijn nog maar de 1ste woorden die in me opkomen als ik naar de prachtige niemandalletjes kijk. Oh, en sexy natuurlijk. Heeeeeeel sexy. 

Ze werken veel met mooi kant. De absolute topper van de collectie? Het Bat Your Lashes-setje. Een BH en slip gemaakt van kant in de vorm van een soort spinnenweb. Klinkt scary? Is het niet. Gewoon heel erg mooi en uniek. Dat wel.

Het label is gevestigd in LA. De perfecte plaats om een gezonde portie hipsterness te combineren met een overdosis sexiness. Wil jij je vriendjelief eens flink verrassen? Dan is dit je gouden tip, just saying

Foto's © For Love And Lemons.

page loaded