Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Allereerste merkambassadrice voor Eres

Door Tiany op 06.06.2014

Een samenwerking tussen Eres en Laure Hériard Dubreuil, je kan het vergelijken met een bolletje ijs vergezeld van chocoladesaus, the perfect match. Ze mag zich de allereerste ambassadrice van het Franse swimwear en lingeriemerk noemen.

De Eres vrouw is altijd elegant en voortdurend onderweg. En dat belichaamt Laure Hériard Dubreuil - oef, het is ons gelukt om haar naam correct te schrijven - als succesvolle zakenvrouw en jonge mama as no other.

Als succesvol ondernemer en mama is ze een bezig bijtje. Ze begon haar carrière als merchandiser bij Balenciaga. Een aantal jaar later ging ze, eveneens als merchandiser, aan de slag bij Yves Saint Laurent. Momenteel baat ze haar eigen boetiek 'The Webster' uit, een exclusieve kledingwinkel in Miami Beach. De fashionista is getrouwd met de Amerikaanse kunstenaar Aaron Young. By the way, vind je trouwens ook niet dat ze er keischattig uitzien samen? Je zou voor minder verlangen naar iemand die zijn sterke armen om je heen slaat hé ...

Al van jongs af aan deed Eres haar hart sneller slaan, that's what we call real love. En zoveel jaren later mag ze zichzelf het gezicht noemen van Eres, well done.

Foto's © Eres, lacouture.hr, thecoveteur.com en facescoop.com.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded