Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

All white, everything white

Door Bieke op 06.06.2014

Deze zomer gaan we resoluut voor wit, wit en nog eens wit! Het maagdelijke wit domineert de trend en dit niet enkel in combinatie met het stoere zwart.

Vrouwelijkheid wordt niet langer vertegenwoordigd door laagjes zwarte stoffen, maar uit zich in all-white outfits, zonder angst het huwelijksbootje te moeten instappen.


Lacoste en Emporio Armani.


Marni.


Elie Saab en Erdem.

All covered up in white … fashionista’s lijken heuse fairy tale princesses, met edgy twists dan wel, want sheer en geperforeerde stofjes zijn niet uit het modebeeld weg te slaan! Ook romantisch kant blijft haar stempel drukken op menig collectis! I do not mind, I must say.. I do not mind


Badgley Mischka en DvF.

Combinaties zijn eindeloos én grenzenloos! Een all-white outfit kan perfect gecombineerd worden met een stoere witte plateausandaal of een elegant muiltje, as you wish. Breng je toch graag wat kleur in je volledige look, ga dan voor een pop colour, als rood of het immer stylish zwart!

Minimalistische elementen resulteren in strakke silhouettes en hair & make-up looks! Kostuumbroeken met wijde broekspijpen (1 of my favorites) worden gedragen met een kleurrijke pump, elegant sandaaltje of flats! Et voilà le girly-dandy look!


Piece d'Anarchive en Victoria Beckham.


Salvatore Ferragamo.

Accesory-wise gaan we voor een elegante clutch of een iets groter model! Statement necklaces worden ietwat on the low-key gehouden ... Let's keep it simple, lijkt het wel! Strak, minimalistisch all the way, what more can I say? Doe je outfit poppen met een paar mirrored of over-the-top sunnies


Hanneli Mustaparta en Valentina Siragusa.


Stills.


H&M Conscious Collection.


Mango.


Esprit.

Geraak alvast in hemelse sferen met bovenstaande inspiratiebeelden en shop de look via onderstaande links!

Foto's © Pinterest.

Met medewerking van Paulien Eerebout!

page loaded