Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

1 Louis Vuitton logo, 6 ontwerpers

Door Kim op 06.06.2014

Louis Vuitton mag dit jaar 160 kaarsen uitblazen, en dat laat het Franse modehuis niet voorbij gaan zonder het feestelijk te vieren! Ter ere van de verjaardag wordt The Icon and the Iconoclasts gelanceerd, een samenwerking tussen Louis Vuitton en 6 bekende ontwerpers die elk hun interpretatie aan het bekende LV-logo zullen geven.

Karl Lagerfeld, Frank Gehry, Cindy Sherman, Rei Kawabuko, Christian Louboutin en Marc Newson zullen elk een aantal tassen maken. Het resultaat van de samenwerking kan je vanaf oktober 2014 bewonderen en zal ook uitgebreid gevierd worden met een website, boek en feest in New York. Wij wachten alvast op onze uitnodiging!

Foto's via Business of Fashion en Fashion Gone Rogue.

page loaded