Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Highly wanted: Dungarees!

Door Lien op 05.06.2014

Vergeet de high waisted Levis jeans shortjes, want voor deze zomer hebben wij een geheel nieuwe obsessie: de korte dungarees! Ze zijn very hipster, heel erg comfortabel en bovendien heel erg in style. We like!

Wie trouwens nog op zoek was naar de perfecte outfit voor de nakende festivalzomer, is hier aan het juiste adres. De dungarees geven je meteen een trendy look, geven je het ideale excuus om een crop top te dragen zonder echt je buik te showen en nog beter: je kan er gewoon, zo, hup, met je benen gekruist mee gaan zitten. Altijd een voordeel, als je 't mij vraagt!
© Sincerely Jules & Man Repeller.

Ook celebs zijn - terecht - grote fan van de korte denim broekpakjes. Zo werden Jennifer Aniston en Rachel Bilson al met hun exemplaar gespot op het strand. Dat de trendy jumpsuits daarnaast ook perfect geschikt zijn voor the streets, bewijst Alexa Chung - wie anders?


Heb jij ook al helemaal zin om je deze zomer in zo'n stoere mini salopette te hullen? Goed nieuws dan, want wij zetten voor jou de leukste exemplaren nog even op een rijtje! Haal die kredietkaart er maar bij jongens ...

1. Mango (€ 34,99).
2. River Island (€ 40,-).
3. Zara (€ 35,95).
4. Zara (€ 25,95).
5. Topshop (€ 50,-).
6. Mango (€ 34,99).

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik ben volledig overtuigd van deze trend! Wat jij?

page loaded