Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bye bye versleten jogging!

Door Tiany op 05.06.2014

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt: het is lazy Sunday, je bent alleen thuis en trekt die jogging aan waarmee je absoluut de deur niet zou uitgaan, zelfs al is het maar om naar de bakker te gaan. In het worst-case scenario staat er iemand aan de deur en moet je dus weldegelijk naar buiten. En daar sta je dan, oog in oog met die Ryan Gosling-lookalike, vol schaamte omwille van je lelijke jogging. Het zweet breekt je waarschijnlijk weeral uit als je aan zo’n pijnlijke situatie denkt. But we have some good news: dankzij de trendy homewear van het gloednieuwe label Cocoon Chic zeg je voorgoed vaarwel tegen zulke situaties.

 

Homewear om aan te trekken als je een hele dag thuisblijft, als je ’s avonds die strakke kledij zo snel mogelijk van je lijf wil scheuren én zelfs om boodschappen te doen. Want in een versleten jogging de deur uitgaan, is not done. Je weet nooit wie je tegenkomt hé.

One is none. En daarom ontwierpen Oreste Carvounis en Barbara De Meester, het koppel achter het label, 3 verschillende kleuren in 2 soorten stof. En als je even onhandig bent als mij is meer dan 1 exemplaar in je kast geen overbodige luxe. Pastelgroen in fluweelzacht velours, lavendelblauw en lichtgrijs in de klassieke french terry stof.

  

Comfortabel én elegant, meer moet dat niet zijn, toch? De trendy homewear is herkenbaar aan de elbow pads in stervorm, zilver strass logo en zilveren lurex koordjes.

Oreste Carvounis en Barbara De Meester nodigden ons uit om samen met hen het nieuwe label te ontdekken en te vieren @ Wasbar Gent. Ook VTM-presentatrice Cathérine Moerkerke was van de partij. Zij kwam jeugdvriendin Barbara De Meester proficiat wensen met de collectie.

 
De man achter het label: Oreste Carvounis        Cathérine Moerkerke

Nu al overtuigd? You smart ladies! Je kan de homesuits bestellen via [email protected] en vanaf eind mei kan je online shoppen via cocoon-chic.com. Een ensemble kost € 79,-.

Foto's © Cocoon Chic.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded