Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

March 23 finalisten like & win!

Door Tiany op 04.06.2014

De selectie is gebeurd en de finalisten zijn gekozen. Bedankt voor al jullie inschrijvingen en het was een heel moeilijke beslissing. Let me introduce to you: de top 3 finalisten van de March 23 model contest!

Vorige week kon je op Belmodo al het artikel lezen met de oproep naar modellen voor de nieuwe March23 campagne. Gemist? In a nutshell: dankzij Belmodo en March 23 maken 2 winning ladies kans om het gezicht te worden van de FW2014 campagne en 6 paar #March23shoes

Jammer genoeg is de inschrijvingsronde al afgelopen, maar we hebben toch nog goed nieuws voor jou! Jij maakt nog steeds kans op 6 paar schoenen van de fabulous FW2014 collectie. Bij de 2 lucky winners van de fotoshoot wint er telkens 1 iemand uit de likes op Facebook. Dus stemmen is de boodschap! Enough said, bij deze de 3 finalisten.

Top 3 finalisten


Van links naar rechts: Cécile De Borggraef, Anna-Sophia Olivier & Talisa Tamsin.

So which ones are your 2 favorites? Surf snel naar de March 23 Facebookpagina en like jouw favo March23 model! Chop chop, want donderdagavond 5 juni 2014 om klokslag 24:00 wordt de wedstrijd afgesloten. Hou zeker op vrijdag 6 juni Facebookpagina's van Belmodo en March 23 in het oog, want dan worden alle winners bekend gemaakt! 

Good luck en hopelijk win jij lots of March 23 shoes! Go, go, go & keep on spreading the Belmodo fashion love met de hashtags #March23shoes #model #belmodo #contest @march23shoes

page loaded