Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brazilian Wave

Door Koen op 03.06.2014

Iedereen klaar om op dinsdag 17 juni 2014 vollen bak te gaan supporteren voor onze Rode Duivels? Het Belmodo team alvast wel en supporteren doen we hier in stijl. Op dit vlak kunnen we nog veel van onze Braziliaanse vrienden leren! Toegegeven, niet iedereen zou met zo'n carnaval outfit wegkomen en de aandacht trekken doet het zeker! Helaas ziet carnaval er bij ons toch wat minder glamoureus uit. En dat is nog zacht uitgedrukt. Hier is het eerder hoe lelijker, hoe beter. We gaan dus niet voor een Belgisch carnaval, maar ook geen zwart-geel-rode pruik en rode tenue voor ons! Wel een classy outfit met subtiele zwarte, gele, rode en groene - want we spelen in Brazilië hé - accenten! 

1. Als alles gekleurd zou zijn, zou het nogal een kakafonie zijn. Nietwaar? Een beetje wit kan dan deugd doen! Filippa K, € 150,-.

2. Ook voor het WK is Sam Edelman de man! Comfortabele heels om toch net dat scherm fatsoenlijk te kunnen zien en geen enkele goal te missen! € 160,-.

3. Basic bovenaan = eyecatcher onderaan. Ook wij zijn de Eleonora Carisi voor Zalando collectie nog niet vergeten! Ideaal voor onze WK outfit voor een instant Brazilië gevoel! € 249,95.

4. Geel staat voor België én Brazilië. 2 vliegen in 1 klap! Onze rode duivels spelen de dinsdag 17de al om 18:00 en het zonnetje zal dan nog volop schijnen. Leg die zonnebril dus al maar klaar! Sacha, € 9,95.

5. We zijn niets zonder onze handtas. Ons klein, draagbaar universum. En voor de gelegenheid kiezen we voor een rood exemplaar! Een schoudertas, gewoon, omdat dat zo praktisch is. Kipling, € 69,90.

Komaan hé Duvels! Wij hebben er alvast zin in!

Met medewerking van Marijke Vissers.

 

 

 

page loaded