Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swatch Scuba Libre

Door Tiany op 02.06.2014

Iedereen is wel eens toevallig tijdens het zappen gestopt bij de prachtige documentaires van National Geographic. We love nature en zijn prachtige kleuren. Met deze nieuwe editie voert Swatch je mee naar een dolgekke wereld onder de zee.

Summer is on its way en klaar om los te barsten in miljoenen kleuren. Denk maar bijvoorbeeld aan de prachtige landschappen in Brazilië, tropische eilanden, … Deze miljoenen fluorescerende betoveringen komen samen in de Swatch Scuba Libre.

 

De Swatch Scuba is een reeks van 2-kleurige New Gents. Dit uniek horloge combineert the best of both worlds. Het heeft een wijzerplaat half onder en half boven water. Dit seizoen telt de collectie 3 Scuba Libres in de doorschijnende, pittige, frisse kleuren geel, fel roze en blauw.

De Scuba Libre campagne in 3 words: freedom, fun en flashy kleuren. Het is een celebration van fluorescerende kleuren en de vrijheid die je ervaart tijdens de zomer. 

Need a little color in your life? Hou dan zeker de Swatch website en hun Facebookpagina in het oog!

page loaded