Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opening Ceremony x Fondation Magritte

Door Astrid op 31.05.2014

Everybody wants a piece of Belgium! De Amerikaanse concept store Opening Ceremony uitte vroeger al zijn liefde voor ons land en bracht nu wel een erg opmerkelijke capsule collectie uit. OC werkte samen met de Fondation Magritte een volledige mannen-, vrouwen én schoenencollectie uit met een hoog hebben-gehalte!


De ‘Perceptions of Reality’-collectie brengt een ode aan 12 schilderijen uit het oeuvre van de surrealistische schilder René Magritte en zijn stuk voor stuk pareltjes! De stukken zijn fashionable, modern & tegelijk tijdloos en dat alles zonder het origineel oneer aan te doen.

Mijn favoriete combo is de Hegel's Holiday Crewneck Sweater (de roze met de paraplu) met de Double Reality Skinny Jeans in groen. Erg lief voor je portemonnee is de collectie niet, maar je haalt dan ook niet elke dag kunst in huis, toch?

Ook de bijbehorende schoenencollectie verdient zeker een afzonderlijke vermelding. Hiervoor klopte OC aan bij Vans, Birkenstock en Manolo Blahnik. De Vans zijn perfect voor wie een statement piece uit de collectie wil maar geen zin heeft om zijn bankrekening te plunderen.

En hoewel er erg veel te doen was rond het Manolo Blahnik paar, vind ik de schoenen niet onmiddellijk terug op de OC webshop #sadsmileyface.


Je shopt de volledige collectie nu via de Opening Ceremony webshop!

Foto’s © Opening Ceremony & Refinery29

page loaded