Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Handtassen overal!

Door Tiany op 30.05.2014

Kriebels in de buik, hartkloppingen, dagdromen … Toen ik hem voor ‘t eerst zag, wist ik het meteen: he’s the 1. En zoiets voelen voor een handtas is best intens, trust me. Maar ssst, niet zeggen tegen mijn andere, mannelijke grote liefde. Nooit had ik gedacht dat een handtas the 1 zou kunnen zijn. Marie Martens wist het al eerder en ontwierp daarom een handtassencollectie om alle vrouwenharten sneller te laten slaan. Mission accomplished!

Marie Martens is een kersvers accessoirelabel dat komende winter voor het 1st zijn collectie voorstelt. De ontwerpster is van het principe dat de perfecte handtas niet bestaat. En daarom ontwierp ze 3 soorten tassen: de Paris tote bag, de New York clutch en de Ibiza bucket bag. Haar inspiratie haalde ze uit reizen en verschillende foto’s.

Met die 3 soorten handtassen ben je voorzien voor elke gelegenheid. Which means: dat we alweer een excuus hebben om onze collectie uit te breiden, yesyesyes! Onze mannen zullen het graag horen ... Handtassen die een Parijse chic met een Belgische edge combineren. Ik wil nu niet te veel opscheppen over ons Belgenlandje, maar dat klinkt als the best of both worlds.

Discrete luxe is de insteek: luxueuze materialen, tijdloze modellen, stijlvolle kleuren en eigenzinnige details als leder, soepele suède, pompons en roze accenten langs de binnenkant.

Sounds very good, maar hoe zien die handtassen er nu uit? Let's take a look:

 
Paris tote bag: € 475,-.

 
Paris tote bag: € 475,-.

 
Paris tote bag: € 460,-.

 
New York clutch: € 275,-.

 
New York clutch: € 275,-.

En hier is ‘m dan: my 1 and only. De Ibiza bucket bag in camel.

 
Ibiza bucket bag in camel (€ 375,-) en zwart (€ 445,-).

Is jouw hart intussen ook al een tikkeltje sneller aan het slaan? Vanaf juli kan je de handtassen vinden in een 10-tal Belgische winkels, onder meer bij Cosi Cosi (Antwerpen), A Suivre (Brussel, Gent en Kortrijk), Twins (Gent) en Les Filles d’Anvers (Antwerpen).

Marie nodigde ons uit in haar ouderlijke huis in Gent om de collectie samen met haar familie, vrienden én een glaasje champagne te ontdekken. Daar ontdekten we ook Marie's zelfgemaake juwelen. Die kan je bekijken en online kopen via de website marie-moi.com.

Topfoto © instagram.com/mariemartensparis.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded