Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wearing summer at your feet

Door Bieke op 29.05.2014


De schoen die ademt ... yep you know, we hebben het over Geox. En als je weet dat de zomer er aan komt, is het tijd om ook je schoenenkast van boven tot onder, van links naar rechts helemaal uit te mesten en te voorzien van de leukste schoenen. Voor elke outfit 1, zoals élke fashionista beweert? Yep, van ons mag het!

 
 

De SS2014 collectie van Geox zit vol sneakersballerina’spumpsloaferssandalenName anythingthis collection has everything. Ook kleding & accessoires zijn van de partij: handtassen, clutches, sjaals,… 

Aan kleur ontbreekt het niet deze zomer aan je voeten. Dear sunshine, Geox is ready for youFloralanimal prints and satin details zorgen voor opvallende schoenen die zowel comfy als stijlvol zijn. Exactly what we need!


Kwam het door het model, de print of de kleuren, we don’t know maar deze ballerina flats waren de publiekslievelinginstant summer feelings!

Loafers zijn very hot op dit moment en deze van Geox did a veryvery good job. Ze zijn afgewerkt met glitters en verkrijgbaar in twee kleuren. We like!Schoenen gespot die jouw zomer zullen laten knallen? Je kan de collectie nu shoppen in alle Geox winkels of online via de website.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded