Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wild thing, you make my heart sing

Door Tiany op 28.05.2014

Let me introduce you to ... ‘Pretty Wild’, een opwindend, nieuw lingeriemerk ontworpen door Firouze Akhbari, geboren in Iran, opgegroeid in Nederland en vandaag actief in Antwerpen. De multi-culturele creatieveling ontwerpt met emotie en gevoel; elk setje hoort een geschenk te zijn, zowel om te geven als om te krijgen. 

Al van kleins af aan is Firouze gebeten door the travel bug, met reizen van Europa naar het Midden-Oosten tot Azië. Tijdens deze reizen ontpopte haar liefde voor stoffen en vergaarde ze kennis over de verschillende weef- en borduurwerktechnieken. Maar lingerie is altijd al haar 1 true passion in life geweest en dus startte miss Akhbari met het maken van lingeriesetjes voor haar eigen wilde fantasie. Laat je verleiden door een mix van leder, kant, borduurwerk en zijden stofjes. Een mysterieuze, vrouwelijke en luxueuze stijl, ontwikkeld met de meest fijne stoffen en materialen.

De ‘Pretty Wild’ collecties zijn in tal van boutiques in België te verkrijgen: Bagatelle, Bar D'oh, Coco-Fesse, Delphine, Dolce Lingerie, Fiori, Lauremi, Les Dessous D'Aurelie, Marlies Dekkers, Perles d'Or en Silhouette! Ook doorheen Europa: Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en la bella Italia vind je tal van shops die het sexy lingerielabel verkopen! Neem een kijkje op de website en ontdek een wereld vol verleiding!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded