Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Simple with a twist

Door Bieke op 26.05.2014

Ook deze herfst gaat COS voor een minimalistische, Scandinavische look with a twist, that is. Deze twist zit hem in de details. De snits blijven even simpel en clean, maar krijgen steeds een quirky detail dat elk stuk des te interessanter maakt!

We zien veel wol bij COS deze herfst/winter. Verder lijkt COS de muiltjestrend deze herfst verder te zetten, al zijn ze hier vermomd als slingbacks. Of de muiltjes ons straatbeeld ook effectief zullen veroveren, is nog steeds de vraag natuurlijk. Either you love it or you hate it.

Kleuren als ‘Sky Blue’, ‘Oatmeal’ en ‘Earth Tones’ domineren de collectie. Back to the roots dus. En wie houdt er nu niet van wat babyblauw? Ideaal om een druilerige herfstdag mee op te vrolijken! En aangezien we nog steeds in België wonen waar de regens soms met bakken uit de lucht kan vallen, gaat dat babyblauw nog goed van pas komen!

Oversized en rechte silhouetten zijn nog steeds de norm bij COS en vrouwelijke vormen maken dan ook geen schijn van kans. De mannen onder ons vinden dat misschien iets minder leuk, maar ik persoonlijk heb niets liever. Een minimalist in hart en nieren!

Foto's © COS.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded