Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Crazy in love with these Private Party sweaters

Door Astrid op 24.05.2014

Beyoncé blijft hot, hot, hot! Ik luister nog elke week trouw naar haar laatste nieuwe cd, we krijgen maar geen genoeg van die schattige Ivy Blue en natuurlijk controleren we trouw haar Instagram account op zoek naar haar laatste nieuwe outfit posts. Zelfs during the whole Jay-z vs. Solange thing, blijft Queen B helemaal cool!

Private Party x Beyoncé

Iedereen pikt natuurlijk graag een graantje mee van het succes van de zangeres, maar bij Private Party doen ze dat wel in stijl! Pat Monahan & Jessica Currie zijn de L.A. natives achter Private Party en hun exclusieve sweatshirts. Over de verzendingskosten en import taxen van de truien weet ik jammer genoeg niks en heel eerlijk: I sooo don’t care. Ik moet zo’n exemplaar hebben don’t care how much it is!


Personal favourite!

Pharrell, Cara, Jaz-Z, ...

Naast verschillende Beyoncé quotes/lyrics spot je natuurlijk ook vele andere opschriften voor wie niet zo’n Bee fan zou zijn #weird.


Some goodies for the fashion people and their BF’s


En eentje speciaal voor Bie en Angelique!

Everybody loves Private Party

Hoe Private Party dat precies fikst met copyrights en zo blijft voorlopig een raadsel, maar 1 ding is zeker: iedereen wil er eentje! Officiële celeb fans zijn o.a. Chiara Ferragni, Khloe Kardashian, Kylie Jenner & Lindsay Lohan!


Ik kijk dat heel verzendingskosten verhaal toch nog eens goed na en bestel zo snel mogelijk mijn sweater!

Foto’s © Manhattanite, The Blonde Salad, Private Party.

page loaded