Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rita Ora x Adidas

Door Kim op 23.05.2014

Rita Ora is a busy bee these days! Na een samenwerking met Rimmel (lees er meer over in het Belmodo artikel Get the Rita Ora look) en een campagne met Roberto Cavalli is ze ook nog eens het gezicht van DKNY én heeft ze een collectie ontworpen in samenwerking met Adidas.

Het resultaat ziet er very cool en Rita-like uit met o.a. opvallende bloemenprints, een lederen jasje met glow-in-the-dark details en een transparant regenjasje. De 1ste stuks van de collectie zijn beschikbaar vanaf donderdag 21 agustus 2014.

Zo zegt Ora zelf over het ontwerpen van de collectie tegen WWD:

“The biggest advice was that Adidas said is to be yourself and be confident in what you’re doing and confident what you wear. When Jeremy Scott did Moschino and I was like, ‘Wow, aren’t you worried that McDonald’s will sue you?’ he was like, ‘You can’t worry about that stuff - the shocking things sometimes are the best things and what people want to wear.’ You have to be brave and do what you like. I think my fashion will represent that.”

Foto's © Adidas en Grazia.

page loaded