Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton Defilé Collection Cruise 2015

Door Koen op 23.05.2014

Modehuis Louis Vuitton denkt outside-of-the-box en verplaatst zijn modeshows naar het water. Louis Vuitton hield zijn allereerste Cruise defilé op dinsdag 17 mei in Monaco, waar designer Nicolas Ghesquière zijn 2de collectie voorstelde onder toezicht van de fabulous prinses Charlène van Monaco. De show vond plaats in het idyllische prinselijk paleis met adembenemend uitzicht. Maar de locatie was niet het enige wat onze hartjes sneller deed slaan, want de collectie zelf makes our wildest dreams come true!

Monsieur Ghesquière brengt je wardrobe to life door zijn ontwerpen een eigen leven te geven. De combinaties van laagjes, kleuren, verschillende materialen en lijnen zorgen voor een clash van illusies en een mis-match van stijlen. Maar deze extreme tegenstrijdigheden vormen een bizar maar sensationeel geheel en hebben een Bohemian touch. De collectie is niet voor pussies! Ghesquière combineert vormen en patronen maar behoudt toch een casual fit met strakke lijnen. Gedurfd maar tijdloos, as we like it!

 De collectie was live online te volgen en via de hashtag #LVCruise kan je alles opnieuw bekijken op sociale media! Wil je de show herbekijken? Watch and enjoy!

 

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded