Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get ready for a Girly summer!

Door Bieke op 23.05.2014

Kan je zomergarderobe nog een kleine boost gebruiken? Dan heb ik hier voor jou de SS2014 collectie van het Spaanse lavand. Very girly, zoals we van hen gewoon zijn, kleurrijk en vrolijk. Just the way we like it!

Ook de maxi dress en skirt zijn in deze collectie te vinden. De bohemian versie kan je perfect aan tijdens een dagje winkelen terwijl de long bird print dress ideaal is voor een avondje uit, sipping cocktails. Oelala!

En wat is een zomer zonder rokjes? Zet jouw melkflessen af en toe eens in de zon en je bent in no time klaar voor deze classy white skirt! Mag het voor jou al iets speelser? Dan is dit blauwe rokje met print perfect voor jou! Cause girls just wanna have fun ...

Ik ben al helemaal klaar voor de lange zomeravonden, gezellig rond de BBQ! Toch kunnen de temperaturen dan toch een tikkeltje dalen en komt een vest of truitje goed van pas. Lucky for us dat Lavand ook wat knitwear in de collectie heeft zitten! Bye goosebumps!

"This is the story of the Lavand woman. ?A sophisticated woman who embodies intelligence and charisma. ?A woman who lives by her own dress code." - dixit lavand -

Lavand is all about the positive attitude, vrouwen die met hun beide voetjes op de grond staan en van het leven genieten! 

Foto's © Lavand.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded