Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wish you were here

Door Michael op 22.05.2014

Het Amsterdamse Zoe Karssen klinkt jullie vast nog bekend in de oren. Hun vleermuis T-shirts en sweaters zijn een heuse wardrobe staple geworden en ook komende herfst zal dit Nederlandse duo ons niet teleurstellen. Girls just wanna have fun!

Comfort blijft de belangrijkste pijler voor het merk. Denk aan baseball chic sweaters met opschriften als ‘rebel’, ‘belle heir’ en ‘Wish you were here’. Alleen is het deze keer niet bij T-shirts, sweaters en sweatpants gebleven. Ook de jersey maxi dress doet hier haar intrede. Comfortabel, warm en lekker luchtig tegelijk. Wat wil je nog meer?

Ook het trainingspak is volgens de Karssen’s terug van weggeweest. Niet in fluo kleuren en regenjas-stof, thank god! Wel met bloemenprints en a cute cat face. Yaay!

Het merk heeft nog steeds een hoog rock & roll gehalte, maar blijft toch z’n sporty stijl behouden. Ideaal voor wie zich graag comfortabel kleed, maar er toch niet als een sportieve toerist wil bijlopen! 

Topfoto © Zoe Karssen.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded