Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Color Clash Antwerpen @ Monar

Door Michael op 21.05.2014

Deze zaterdag 24 mei is de Monar & Clothes tussen 13:00 en 18:00 wederom the place-to-be. Na Keds, Sam Edelman, Liebeskind Berlin en KOMONO is het nu de beurt aan dé sneaker die iedereen in haar kast heeft staan, Converse. Geef toe, wie heeft er nu ooit al gedacht "Gho, ik heb toch echt al teveel All Stars in mijn kast staan", niemand toch? Ter ere van de meest kleurrijke All Star selectie in België wordt er deze zaterdag dan ook een feestje gegeven.

En niet zomaar een feestje! Je kan er je aangekochte, lege All Stars laten customizen door Roxanne Dekker met een illustratie van jouw favoriete nummer aller tijden! Geen All Stars gekocht? No problemo! Ter plaatse kan je ook een gratis tote bag krijgen die Roxanne met plezier voor jou voorziet van een prachtige illustratie. Verder zal Roxanne 10 paar sneakers customizen die exclusief bij Monar & Clothes te verkrijgen zullen zijn!

Maak je dus klaar voor een topnamiddag met bubbels, unieke All Stars en dat alles begeleid door een wijs streepje muziek. Ik kan mij een ergere manier voorstellen om je zaterdag door te brengen.

Geraak je er niet? Dan zijn wij jou redder in nood! Belmodo mag namelijk 1 uniek paar Color Clash Converse paar sneakers weggeven! Het enige wat jij daarvoor moet doen is jouw favoriete nummer hier aan ons doorgeven. Deelnemen aan een wedstrijd is nog nooit zo gemakkelijk geweest. See you there?!

Foto's © Converse.
Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded