Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bloemen aan je voeten

Door Tiany op 21.05.2014

It's springtime! Wat betekent dat? Terrasjes, sunshine, cocktails, parkjes en of course...lentebloemsems! We can't wait for summer als we die florals én marinestreepjes zien op al die zomerschoentjes. We geven je een lijstje met fleurige favorieten voor de 1st fashionwalks in the sun

1.O’neill
Oh god, dit is exact wat je nodig hebt voor een very tropical touch aan je voeten! O’neill komt met Jamaicaanse invloeden en inspireert zich ook op zijn hometown Santa Cruz in California. Denk aan exotische bloemen, surfborden en long island ice-teas. Seriously, dit is de zomer aan je voeten.

2. Keds
We love Keds en krijgen er zelfs lentekriebels van. Naast hun classic stripes heeft Keds zelf ook een heleboel floral prints op hun sneakers! Maar, ook bolletjes en allerlei prints kleuren de collectie in zoete zomer happiness!

3. D.A.T.E. Sneakers
Deze sneakers zijn echt een love at 1st sight. Deze sneakers zijn echt extremely original wat betreft prints met stripes en flowers. Alles oogt very graphic, een vleugje metallic en glanzend. We love it! Pimp je outfit met deze eye-catching shoes! Multicolor camouflage, florals, polka dots en Italiaans leder; they have it all!

4. Diane von Furstenberg
Dacht je dat stripes alleen voor sneakers waren? Look again! Diane von Furstenberg, topdesigner met Belgische roots, ontwierp platform wedges met een black and white stripes printje! Als je op zoek bent naar statement heels: this is it! Trendy, high heels en comfort? Triple check!

5. River Island 
Waw! Zoveel florals op deze schoenen. We absolutely love it! Zet de bloemetjes buiten in floral loafers of heels met een hoge dosis hippie glam!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded