Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back from hell to kick your ass

Door Koen op 21.05.2014

De lente is nog maar net goed op gang gekomen of we presenteren jullie al een FW2014 collectie. Jawel, de nieuwe lookbook van het Belgische Super Piece of Chic est arrivé. En ze zitten er weer boenk op!  

Super Piece of Chic is geen new kid on the block en verscheen al eerder op Belmodo. Hier kan je het artikel vinden, moest je geheugen je even in de steek laten. Hun nieuwe collectie Back from hell to kick your ass is geïnspireerd op Zombies en de Urban Jungle en linkt het primitieve aan het industriële. Ook hier hebben ze weer gekozen voor de rechthoekige shape dress waardoor de prints helemaal tot hun recht komen!

Sébastien Pescarollo en Barbara Repole kiezen resoluut voor duurzame fashion en weigeren dan ook slachtoffer te worden van steeds veranderende trends. Aan de essentie van hun ontwerpen wordt dan ook zo goed als niets veranderd. Naast enkele subtiele wijzigingen, is het vooral de print waar het bij deze designers om draait. Een print voor vrouwen met ballen and no nonsense is their middle name.

Al deze prachtige creaties kan je bij Icon in Brussel en Enes in Antwerpen scoren.

Foto's © Super Piece of Chic.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded