Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel Bridal Couture perfection for Poppy

Door Aline op 20.05.2014

Vrijdag 15 mei 2014 was het eindelijk zover en stapte de bloedmooie socialite Poppy Delevingne in het huwelijksbootje in Londen met haar beau James Cook. 

Waar het - voor mij - eigenlijk allemaal om draait is zonder twijfel the Dress, Chanel Bridal Couture. Heaven. Dat Cara, de zus van Poppy, 1 van Karl Lagerfelds besties is, zal waarschijnlijk wel geholpen hebben om Poppy te hullen in dit fraai stukje stof.

Naast de perfecte jurk spotten we ook het perfect haar, de perfecte make-up en zelfs het Londense weer was Wedding Day Perfect. 

Uiteraard was ook zusje Cara van de partij. Miss wacko Delevingne was voor de gelegenheid (ook) gehuld in een lang wit kleed met open rug. Maid of honor & bride beiden in het wit, zou kunnen afgekeken zijn van Kate & Pippa of is het een nieuwe trend? Boven de witte jurk en onder Cara's netjes opgestoken haar spotten we ook haar nieuwste tattoo

Thoughts on the gorgeous Chanel dress? 

page loaded