Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

John Galliano is back

Door Astrid op 19.05.2014

Het is ondertussen al 3 jaar geleden dat mister John Galliano ontslaan werd bij Dior en eindelijk is er officieel nieuws dat de excentrieke designer officieel weer aan het werk is!

Galliano werkt momenteel voor ‘enkele projecten’ bij de Russische parfumgigant L’Étoile volgens zijn woordvoerder. Oké, de functieomschrijving is vrij vaag en wij zullen voorlopig nog even op onze fashion honger moeten blijven zitten, maar we zijn vooral blij dat de voormalige ontwerper van Dior back in business is!

Hoewel wij John Galliano misschien vooral als fashion designer kennen had hij ook een vinger in de pap bij verschillende beautyprojecten van Dior. Zo zorgde hij er o.a. voor dat Charlize Theron het gezicht werd van J’adore en mocht hij ook zijn zegje doen over het Addict-parfum.

L’Étoile is een gigantische Russische parfumketen en daar zijn ze zelf dolenthousiast over de nieuwe samenwerking:

Hopelijk heeft Galliano nog even de tijd om zijn Russisch op te poetsen!

Foto’s © L’Étoile, Dazed & Vogue UK.

page loaded