Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

"Only" for the boys

Door Koen op 18.05.2014

Goed nieuws voor de boys, want er is een newbie in town! ONLY & SONS!  Het merk is geïnspireerd door de creatieve subculturen in the big city life van o.a. New York, Londen en Berlijn. De underground scenes zijn daar booming en dat uit zich zeker ook in de mode. Being yourself en toch inspirerend zijn, that’s what it’s all about

Dat is de grote troef van ONLY & SONS. Ze zijn on-trend en tegelijkertijd ook gevarieerd, excentriek, klassiek en edgy. Voor elke man wat wils dus! Ze willen geen verplichtingen tot trends, maar items aanbieden voor elke personal style!

The brand gelooft erin dat de perfecte look gekenmerkt wordt door nonchalance en het archetype van de moderne man. Voor zijn FW2014 belooft het merk een effortless style met modern denim, perfecte pasvormen en high quality

Wie is die moderne man? Hij maakt zijn eigen regels en houdt van een hoge dosis freedom, originaliteit én hij leeft zoals hij vindt dat het hoort. Freedom all the way!

Voor de bitter cold days heeft ONLY & SONS coole classics ontworpen met duurzaamheid en functionaliteit als focuspunten. Washed denim, ruwe vintage en bovendien super comfy: only bij ONLY & SONS. Ook vintage, stonewashed jeans, cardigans en crew necks.

But that's not all! Ze verkopen zowel authentieke als totally new design kleding items. Het kleurenpalet bestaat uit donkere kleuren als zwart, donkergroen en indigo, maar ook aardtinten als rood zijn aanwezig, net als zacht geel en lichtblauw. They simply have everything!

Ohja, natuurlijk spreken de campagnebeelden voor zich: rebel boy looks met een hoge dosis attitude en catch-me-if-you-can gehalte. We like!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded