Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In hogere sferen met block heels

Door Angelique op 18.05.2014

Vrouwen en high heels, het is een love-hate relationship. Stiletto’s doen onze benen langer lijken en bezorgen onze kleedjes een superelegante touch. Maar, wat een major heartbreak wanneer de killer heels aan het einde van de dag onze voetjes kwellen. De oplossing? Block heels, platforms en wedges! Trust me, ze zijn supercomfy en je kan 24/7 hooggehakt door het leven flaneren. We zetten enkele favourites op een rijtje voor deze zomer! 

1. Miista - Deze witte blokhakjes geven je een very spacy en minimal look. Een vleugje mint groen erbij en je hebt een instant summer look aan je voeten. Ze zien er stoer uit, very true, maar een beetje pastel summer grunge kan geen kwaad, toch? Te koop bij Hunting and Collecting in Brussel.

2. Steve Madden - Mr. Madden ontwerpt ook deze zomer voor ons een schoenencollectie met instant New York City glam met een hoge dosis rock & roll. Deze uber comfy shoes zijn zeker goedgekeurd voor picknicks, wandelingen in het park en rooftop parties. Ja, met deze beauties kan je feesten 'till the morninglight

3. River Island - Ook bij affordable brands kan je terrecht voor een plateau onder je voeten! Bij River Island zijn ze totally in love with platforms en grote hakken. Van fluwelen zwarte blokjesschoenen tot die hemels glitterende kinder jelly shoes van in onze kinderjaren. To be honest: ze zitten al een tijdje in de collecties, maar deze zomer is het tijd om ze éindelijk to the streets te brengen!

4. COS - Ultimate simplicity die er toch gesofisticeerd uitziet is de grootste troef van het Zweedse COS. Als je echt voor de meest minimal platform shoe gaat, dan is dit wel écht de winnaar. Super stylish!

5. Lolo Ballerina - Last but not least is er Lolo Ballerina. En nee hoor, ze hebben niet alleen flats, maar ook spacy glam pumps met en transparante blokhak. Dit is echt de droomcombi van elegantie en flashy modernism. We like! O.a. te koop bij A Suivre.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded