Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton Cruisecollectie 2015 LIVE!

Door Koen op 17.05.2014

Vandaag, zaterdag 17 mei, houdt Louis Vuitton een allereerste cruise defilé en dit in Monaco. En niet zomaar op een pleintje, maar in het prinselijk paleis in Monte-Carlo! Louis Vuitton krijgt de eer voor het 1st een fashion show in het prinselijk paleis  te geven. Deze mythische plaats met fantastisch uitzicht over Monaco, is dé perfecte plaats voor dit defilé! Alsof dat nog niet genoeg is, zal ook Prinses Charlène herself het hele gebeuren keuren.

Voor Nicolas Ghesquière is het zijn 2de defilé voor Louis Vuitton en dit in Monte-Carlo, in een prachtige setting als die van het paleis. He's 1 lucky dude! Zou jij hier graag bijzijn? Helaas, we kunnen geen tickets weggeven. Maaaaarrr de Cruise 2015 fashion show zal wel live worden uitgezonden op www.louisvuitton.com vanaf 19:00. Dus zet je buiten in het zonnetje, neem er een gin tonic bij, zonnebrilletje op en waan jezelf in Monte-Carlo! 

"I am particularly pleased to welcome Louis Vuitton’s Cruise show to Monaco’s Palace Square, and to discover Gheqsuière’s collection." - dixit Prinses Charlène van Monaco -

En als je graag reageert of reacties leest over de show, gebruik dan #LVCruise op je social media en deel met de rest van de wereld wat jij er van vindt. Wij zitten alvast klaar!

Foto's © Louis Vuitton.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded