Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton stelt voor: de nieuwe LockIt

Door Tiany op 16.05.2014

Oh my G.! Belmodo kreeg als één van de 1ste op Belgische bodem de foto's in bezit van de gloednieuwe LockIt bag van Louis Vuitton. De campagne toont ab fab blogster Chiara Ferragni van The Blonde Salad die haar eigen interpretatie en stijl toont met de amazing bagWe love it!

De nieuwe handtas heeft net zoals het iconische model afgeronde lijnen en een typisch Louis Vuitton hangslot aan de zijkant, maar is afgewerkt met hedendaagse elementen zoals slanke handgrepen en een grafische centrale V. De LockIt bag is volledig gemaakt in soepel kasjmier kalfsleder. Je kan de handtas dragen aan de hand, aan de arm of aan de schouder dankzij de verstelbare en afneembare schouderriemAnd as we all know, kan een beetje afwisseling absoluut geen kwaad.Ga je nooit de deur uit zonder je portefeuillesmartphone en oplader, make-up tasje, een paar reserveschoenen en je favoriete parfum? Dan is dit de ideale handtas voor jou: groot en binnenin voorzien van zakjes, zelfs 1tje speciaal voor je smartphone.Chiara Ferragni, you’re a lucky bastard! Want de knappe blogster aka The Blonde Salad mocht al voor de lens poseren met de gloednieuwe bag. Op die manier staat de nieuwe LockIt helemaal in de juiste spotlights. We so jealous! Tijdloos, elegant, queen of all bagsIt’s Louis Vuitton, it’s LockIt! Misschien toch maar een hint geven aan die stoere bink van jou ...

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded