Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wat draag je deze zomer?

Door Angelique op 15.05.2014

Do you feel the summer coming? We zijn al lang aan het dromen van de zomervakantie. De warme zonnestralen, het geluid van klotsende golven en het briesje op je huid. What to wear in the summertime? Esprit komt met een zomerse collectie waarmee je de zonnige dagen tegemoet kan gaan.

De Esprit High Summer collectie heeft comfortabele basics die je kan combineren met leuke prints en accessoires. De zachte pastelkleuren zijn een perfecte match met het denim in de collectie. Naast de effen stukken zijn er ook mooie ethnische prints in tops, jurken en accessoires. De stijlvolle jurkjes zijn perfect voor de warme zomeravonden.

De zonnige foto’s zijn genomen door fotograaf Dan Martensen in het warme Mexico. We only can dream of it! De modellen van dienst zijn niemand minder dan topmodel Liu Wen en Edita Vilkeviciute. Deze mooie zomer campagne is gestyled door Charlotte Collet die een casual en relaxed summer look creëerde.

Laat de temperatuur maar stijgen want we hebben zin om leuke summer outfits te dragen op een bloedhete dag. De Esprit High Summer 2014 is nu al te verkrijgen bij de Esprit verkooppunten en online.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded