Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Going Aminimal @ Rotterdam

Door Michael op 15.05.2014

Rotterdam, The Aminimal Tour. Eastpak is going wild! Ter gelegenheid van de nieuwe Aminimal collectie nodigde Eastpak ons uit voor een urban tour rond Rotterdam. Yiehaaaaa! Tijdens deze dolle rit op de limited edition MM Re.Cycle fietsen ontdekten we veel toffe winkels en eethuisjes. Girrrrrls going wild at Rotterdam

Rotterdam is makkelijk te bereiken met de Thalys vanuit Antwerpen. Je komt aan in het super moderne Centraal Station. En dat is waar Rotterdam bekend voor staat, voor zijn design en architectuur. Maar voor dit bezoek doen we het urban. En wat is er leuker dan de dag starten met een lekker bakje koffie bij de Man met de bril Koffie? Een hotspot in Rotterdam die je absoluut op je must-do lijstje mag zetten!


Voor Rotterdamse goodies moet je zeker conceptstore Groos checken op Schiekade 203. Deze winkel barst van de leuke fashion, accessoires, decoratie en delicatessen van Rotterdamse ontwerpers. Naast de conceptstore kan je gezellig iets drinken in BAR. Deze urban bar is een creatieve explosie van muziek, kunst en volksgeluk, zoals ze het zelf omschrijven. 

De Groos bende bestaat uit o.a. Stripes Clothing, Z E M, Alfredo Gonzales, Imke de Jong, Mwah, Papel (de Punto), Fae van Donkersgoed, Mausbird, I agree with... en vele andere. Creatief lekkers voor werkelijk alles wat je nodig hebt!

Hou je van echte streetstyle? Dan moet je langs ISIS INC. passeren. In deze streetluxurystore kan je echte urban juweeltjes ontdekken van vintage labels tot sneakers en accessoires. Styliste Isis Vaandrager deed de styling voor grote merken als Nike en Marlies Dekkers. Ze wil in haar winkel in de Zwaanhals 243 de streetstyle fashion bereikbaar maken voor de fashion lovers. And she does it!

Na al dat shoppen is het tijd voor een lekkere lunch bij Picknick op de Mariniersweg 259. De verse huisgemaakte gerechten passen perfect in het bio duurzaamheids filosofie van de zaak. Je kan kiezen uit lekkere salades, sandwiches of een soepje. Echt de moeite om binnen te springen!


© rotterdam.info

Naast de grote winkelketens op het Beursplein en omgeving, heb je ook high fashion winkels. In de exclusieve winkel Margreeth Olsthoorn kan je terecht voor internationale modelabels én Belgische designers als Ann Demeulemeester, WOLF by Sofie Claes en Raf Simons. Margreeth verdeelt ook juweeltjes en accessoires van het Rotterdamse merk The Boyscouts

In Rotterdam vind je ook echte power ladies die iets durven opbouwen. Een goed voorbeeld daarvan is ontwerpster Sam Cruden. Vroeger designer bij o.a. Diesel & O'Neill en nu eigenaar van haar eigen merk C.Cruden. Haar volledige atelier straalt authenticiteit uit met prachtige vintage kasten en verbluffende materialen. Sam knows the fashion drill en doet dat met een ongelooflijke passie. Check it out!

Maar wat zou Rotterdam zijn zonder food & drinks? Inderdaad, tijd voor happy hour en dan is een goede cocktail boutique als Barrelproof jouw ideale plek om ff te chillen. Hier kan je verschillende dranken kopen zoals de lekkere Bobby’s Gin, bovendien gemaakt door een échte Rotterdammer. En voor de chocolate lovers is er de chocoladewinkel Chocoholic op de Goudesingel 69 waar je lekkere bonbons, chocolade sculpturen en andere lekkers kan verkrijgen. Opgelet voor de calorieën natuurlijk!

Zin om iets nieuws te testen als het gaat over hotels? Spits dan de oren want het nieuwe 4 sterren hotel NHOW Rotterdam op de Wilhelminakade 137, is er 1'tje om absoluut uit te proberen. Vanuit de sunset room en bar heb je bovendien een million dollar view op de Erasmusbrug en het centrum van Rotterdam. Redenen genoeg om je overnachting alvast te boeken.© Eastpak

Voor deze leuke trip kregen we een Eastpak shopper bag om al onze goodies en important girlie things in te steken. De nieuwe collectie Aminimal straalt gewoon dierlijke eenvoud uit. We like! Het design is eenvoudig maar de dierlijke prints en plantmotieven geeft de collectie extra grrrrrr. If you know what I mean.

Je kan kiezen uit een praktische shopper met zipper, deze tote bag past perfect bij je casual look. In de lijn is er ook een heuptasje voor als je niet veel nodig hebt, een reistas die je als handbagage kan gebruiken én een rugzak in de typische Eastpak stijl, like we love it!


© Facebook Eastpak

Ready to get aminimal! Pack your Eastpak and go to Rotterdam!

foto's © Ellen Aernouts & © Eastpak.com

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded