Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anna Wintour & SJP beoordelen Met Gala outfits

Door Kim op 14.05.2014

The Met Gala, een jaarlijkse traditie waar heel wat mooi en bekend volk over de rode loper schrijdt. Evenzeer onderdeel van die traditie is de best and worst dressed list (check Belmodo's oordeel hier) die daarna verschijnt, je mag er dus zeker van zijn dat menig celeb (en voornamelijk stylist) serieus z'n best doet om de beste jurken tevoorschijn te toveren.

Kritiek kan hard aankomen, maar ook ludiek zijn. Dat bewijzen fashion friends Anna Wintour en Sarah Jessica Parker, die voor de gelegenheid samen commentaar leveren op de mannelijke aanwezigen. Hieronder kan je het filmpje bekijken, onze favoriet is alvast volgende uitspraak over Tom Brady:

"He has Gisele so that helps. But he is wearing classic black tie - he obviously didn't look at the invitation." - dixit Anna Wintour. -


Foto via Portable.tv - Video © NBC.
page loaded