Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The comeback of the bathing suit

Door Tiany op 12.05.2014

De bikini is al jaren superpopulair en het badpak was de voorbije jaren op de achtergrond beland wegens te saai. Maar nu maakt het bathing suit haar comeback. De nieuwe badpakken zijn supersexy en leuk om over het strand te paraderen. Merken als Wolford en Eres spelen hier nu op in met trendy swimsuits.

De SS2014 badpakken bestaan in felle kleurtjes en diepe uitsnijdingen. Een meester in cut out is Agent Provocateur die fun en sexy swimsuits ontwerpt. Deze badpakken zijn zo pittig dat je zeker aandacht krijgt van de mannen. 

Wil je een echte glamour look? Ga dan voor een Gottex swimsuits. De nieuwe collectie is een opeenstapeling van prachtige kleuren, mooie motieven en knap design. Combineer het badpak met een designer zonnebril en een chique armband. Instant glamourous!

Transparantie is een echte catwalk trend die terugkomt in de beachwear. La Fille d’O brengt een aantal badpakken uit in een transparant materiaal. For the daredevils! Maar in haar collectie heb je ook leuke bathing suits in pasteltinten met een krachtige belijning

Toch een liefhebber van het klassieke badpak, dan zal Empreinte je hartje sneller doen slaan. De badpakken hebben een classic shape met mooie subtiele details. Ook de Wolford bathing suit bedekt de probleemzone en geeft je buik en taille een lift. Praktisch and beautiful!

Ben je de bikini beu of wil je een bepaalde zone verbergen dan is deze trend voor jou geweldig. Er is momenteel zoveel keuze in badpakken. Time to shop your bathing suit!

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded