Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

&Other Stories x Vika Gazinskaya

Door Bieke op 12.05.2014

Onze liefde voor het Scandinavische modehuis ‘&Other Stories’ blijft maar groeien, want opnieuw komen ze op de proppen met een fan-tas-tisch-e collab!

Voor het SS2014 gaan ze de samenwerking aan met Russisch modetalent Vika Gazinskaya, whiiiiihoeeeeew! Ik kan mijn enthousiasme amper onder controle houden, bij het horen van dit fabulous, fashionable news en jullie ongetwijfeld ook niet! 

De kunstzinnige fashionista, modeblogger en designer works her magic in een arty, fresh-looking en übervrouwelijke collectie! Ready-to-wear, accessoires en shoes, shoes shoes à la Vika!

“Met deze collectie wil ik iedereen de kans geven om mijn prints tegen een betaalbare prijs aan te schaffen. De print met potloodvegen vormt mijn handelsmerk, de polkadots zijn een kleurrijke klassieker en de paardenbloem is een grafisch element met een naïeve essentie. Het resultaat is een mix van tijdloze, speelse en trendy prints” - aldus Vika Gazinskaya -

De collectie bestaat uit tal van jurkjes, tops, broeken, rokbroeken, sjaaltjes, schoenen en een statement jas, allemaal met die elegante feminine touch! The perfect summer attire if you ask me peeps! Mijn favoriet is without a doubt de prachtige, verleidelijk rode jurk.. Ik zie mijzelf er al helemaal in rond twirlen! Snap, snap uit dagdroommodus

“De collab collectie van Vika bevat tal van draagbare, moderne stukken. Tijdloze prints en vrouwelijke vormen zorgen voor een speelse en gesofisticeerde mix. Een prachtige aanvulling op onze selectie” - aldus Anna Teurnell, Head of Design, & Other Stories -

And now the news you’ve all been waiting for... De ‘Vika Gazinskaya for &Other Stories’ collectie zal ook te verkrijgen zijn in de shop in Antwerpen! Plunder alvast je spaarvarken dear ladieeeess, want de collectie zal on-ge-twijf-eld snel de deur uitgaan! 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded