Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het ideale moederdagcadeau

Door Koen op 11.05.2014

Modelegende Salvatore Ferragamo lanceert met trots 'Fiamma', de nieuwe handtassenlijn geïnspireerd op de familie-erfenis van het gerenomeerde Italiaanse huis!

De nieuwe lijn wordt voorgesteld d.m.v. een kortfilm waarin indrukwekkende en inspirerende internationale families en hun vrouwelijke generatie schitteren naast de 'Fiamma' bag uiteraard! 'Fiamma' weerspiegelt een meesterwerk in de leder ambacht en is ontworpen door niemand minder dan Creative Director van het Italiaanse huis, Massimiliano Giornetti.. un grande applauso per favore! Hij haalt zijn inspiratie uit de verschillende vrouwelijke generaties binnen the Ferragamo family en hun langdurige invloed op het huis.

De handbag is een prachtig eerbetoon aan Salvatore's overleden dochter, Fiamma Ferragamo en is een celebration voor alle moeders en dochters ter wereld! Het perfecte Moederdag geschenkje voor mummy dearest, if you ask me! Daar scoor je on-ge-twijf-eld punten mee;)

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded