Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liebeskind Berlin pops up!

Door Tiany op 10.05.2014

Het is al een tijdje geleden dat we nog iets over Liebeskind Berlin geschreven hebben, and a lot has changed! Zo kan je bij dit Berlijnse merk niet langer uitsluitend accessoires en schoenen vinden, maar hebben ze nu ook een kledinglijn. Heel casual chic en perfect voor een citytrip - naar Berlijn ofcourse. Nog tot eind deze zomer kan je hun handtassenlijn vinden bij Monar & Clothes. Voor het overige gamma kan je terecht bij hun webshop.

De kledinglijn bevat veel denimsweaters en T-shirts met opdruk, bicker jackets, maar ook meer vrouwelijke stuks met pailletten en ombre details. Comfortabel, stoer, maar toch girly. Ideaal voor de bezige bijtjes onder ons die de hele dag van hot naar her moeten lopen. Want dat doe je niet graag in een skin tight dress en hakken van hier tot in jacamaca.

Op naar de schoenen! Van comfortabele sneakers naar elegante sandalen tot stoere enkelboots. Als je hier je goesting niet gaat vinden, dan weet ik het ook niet meer! Al helemaal omdat elk model in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Oudroos voor op een mooie lentedag of bruin when it's raining cats and dogs.

Last but not least, de handtassen. De zeer uitgebreide collectie met grote, kleine en nog kleinere exemplaren van kwaliteitsvol leder, zal jou vast bekoren! Voor mij zijn deze handtassen helemaal hoe een handtas zou moeten zijn. Niet teveel tralala, een simpel maar mooi design in een tof kleurtje en groot genoeg om je hele leven de hele dag mee rond te sleuren! Gegarandeerd dat daar een hoop overbodige spullen tussen zitten, maar je moest ze toch maar eens nodig hebben! En vanaf heden zijn de prachtexemplaren bij Monar & Clothes te verkrijgen. Nog tot eind deze zomer!

Foto's © Liebeskind Berlin.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded