Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo x Triumph Shapewear shopping night report

Door Bieke op 09.05.2014

As seen on Belmodo is sexy shapewear weer helemaal in. Om onze Belmodo lezeressen de kans te geven om als 1ste een shapewear setje te bemachtigen was er gisteren de exclusieve Belmodo x Triumph shopping night in Antwerpen. Read all about it here.

Triumph shop Antwerpen, 18:30: de 30 gelukkige Belmodo duo's are entering the building. Ze kregen de kans om de prachtige lente- en zomercollectie te ontdekken en deze te shoppen aan -25%. Een geslaagde shopping night in 3 woorden: good party, prachtige collectie en on top, a good bargain.

Tijdens het shoppen mochten de aanwezigen een summer moodboard samenstellen met hun favoriete Triumph shapewear setje en een outfit van Zalando. Dit leverde veel inspirational summer moodboards op but unfortunately kon er maar 1 iemand de lucky winner zijn. 


Enkele inspirational moodboards van de Belmodo lezeressen met linksboven het winnende moodboard. Pics © @aardbeienroomijs, @dorien89, @huntress_d_amour, @ellen_baetens.

Congrats to Naomi Timmerman. Zij heeft haar favoriete Triumph shapewear silhouette gewonnen en mag voor € 500,- een hele nieuwe lente- en zomer wardrobe shoppen bij Zalando. Proficiat en keep sharing the love met @triumph_international_benelux #belmodo #triumphshapewear #zalando.

Ook fashionista Emma Gelaude was van de partij. Ontdek wat zij vindt over shapewear want Belmodo ging bij haar thuis langs voor een gezellige babbel. Check het hier. Naast Emma waren ook Nathalie De Schepper en Ruth Van Soom aanwezig van de bekende modeblog The Merrymakers. Lees hier wat zij vinden over shapewear.

Kon je er jammer genoeg niet bijzijn en zou je graag een Triumph Shapewear setje willen kopen? Surf dan zeker eens naar de Triumph website en Facebookpagina.

Foto's © Bram Laebens.

page loaded