Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fun with Keds @ Monar

Door Koen op 08.05.2014

Oproep aan alle shoe-fanatics waaaaaaaaant de Monar & Clothes pop up store organiseert nu zaterdag 10 mei een Keds event waar je absoluut moet bij zijn!

De middag staat vol-le-dig in het teken van sneakers, sneakers en nog eens sneakers, maar ook beauty en fun (and lots of it!). Zeker de moeite waard als je het mij vraagt, want de lucky winners van de fotowedstrijd gaan naar huis met een shopping spree ter waarde van € 350,-  whoop whoooop!

Samen met fashion lover Zoë Van Gastel trek je er een middagje op uit en ontdek je haar favoriete Antwerpse shops! Ze helpt je die killer look te vinden en geeft je met haar styling expertise alles mee om 'brave' te zijn!

Het enige wat je moet doen is je ultieme brave goal in life op een Keds invulformulier te schrijven, want Keds moedigt namelijk all you gorgeous looking ladies aan om dapper te zijn, op modegebied maar zeker ook daarbuiten; there are a millon ways to be brave you know! Sla een pose voor de Keds photo wall en post die op je social media met de hastag #sobrave!

Don’t worry about hair & make-up want je kan er jezelf in de watten leggen in de beauty corner en genieten van fresh smoothies (mmm, delishhhh!) en uiteraard de nieuwe Keds collectie passen!

Dus ladies, massaal afzakken naar de Monar & Clothes pop up shop in de Everdijstraat nummer 35 in Antwerpen, dit tussen 14:00 en 17:00 and enjoy an afternoon of shoes, beauty en fun, fun, fun!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded