Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany’s Closet on LabelCrush

Door Koen op 07.05.2014

Niemand minder dan onze eigen Miss T is The Girl Crush of the Moment op LabelCrush. “En wat wilt dat dan juist zeggen”, vragen jullie zich misschien af? Dat ze een deel van haar kleerkast te koop zet! Op deze fashion community kan je zelf een shop beginnen of mede-fashionista's volgen, items aan je Dreambox of Must-Haves toevoegen en ben je slechts 1 klik verwijderd van die perfect heels voor onder dat ene zwarte kleedje.


 

Back to Miss T. Ook zij heeft enkele pareltjes uitgezocht en online gezet. Wie wil er nu niet een pretty Kenzo blouse of Giuseppe Zanotti leopard booties? Wie weet zitten net die espadrilles van Chanel er wel tussen waar je al maanden naar op zoek bent en dat tegen een schappelijk prijsje ...

Dus wat doe je hier nog? Op naar LabelCrush!

Foto's © LabelCrush.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded