Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kosturas verwelkomt Spaanse kledingmerken

Door Tiany op 06.05.2014

Zaterdag 10 mei en zondag 11 mei 2014 is Antwerpen voor alle fashionista’s the place to be. Why exactly? Om een kijkje te nemen in de pop-up store Kosturas. Weeral een pop-up store, there’s no ending. Maar deze mag je zeker niet overslaan, want je spot er 11 Spaanse kledingmerken die exclusief te koop zijn in België, for the 1st time! De leading ladies achter het project Euri Nacher en Marta Arespa zullen je met open armen ontvangen.

Kosturas verkoopt accessories en kledij voor mannen, vrouwen en kinderen. Een uitje onder mannen, vrouwen of toch maar een gezinsuitstap? Everything is possible.

Zegt de naam Juan Vidal je iets? Very good! Maar het is zeker niet erg als die naam je niet bekend in de oren klinkt, that’s why we are here. Juan Vidal behoort tot de meest talentvolle modeontwerpers uit Spanje en zijn Victoria en Candela collectie is te koop bij Kosturas. Hij won de Fashion Week in Madrid dus zijn collectie is zonder twijfel de moeite waard. Op de website kan je zien welke andere merken er te koop zijn.

Een Spaanse pop-up store met een Belgische touch, klinkt als de omgekeerde wereld! Interieurdesign dankzij Nils Van der Celen, een fotocollectie dankzij Jockum Klenell en een wijnproeverij dankzij Aix Rosé zorgen voor Belgische vibes. Een mix van Spaanse fashion en Belgische projecten, we like it!

Om je tijd en moeite te besparen, zetten we de praktische zaken nog even op een rijtje:
- Zaterdag 10 mei en zondag 11 mei 2014 van 11:00 tot 19:00.
- Kronenburgstraat 90, 2000 Antwerpen.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded